Pravo na zahtev za registraciju korisničkog naloga za izdanje ING-PRO Propisi.net PLUS i njegovo aktiviranje imaju isključivo članovi Advoktastke komore Vojvodine.

Član Advokatske komore Vojvodine potrebno je da ode na odgovarajuću internet adresu (u nastavku teksta) i popuni tražene podatke u zahtevu za registraciju.

Pored ostalih traženih podataka, naglašavamo:
1. da bi registracija bila uspešna (aktivirana) potrebno je da u polju za mejl adresu obavezno navedete istu mejl adresu koja se nalazi i u imenku na sajtu Advokatske komore Vojvodine,
2. u poslednjem polju zahteva za registraciju, pod nazivom “Kod“, potrebno je da se upiše skraćenica “AKV“ kako bi se novoregistrovani član pridružio grupi Advokatske komore Vojvodine.

Tehnička podrška ING-PRO-a, će nakon prijema zahteva za registraciju, izvršiti proveru registrovanog člana sa ažurnim spiskom svih članova Advokatske komore Vojvodine objavljenim na sajtu, i u najkraćem roku aktivirati konkretan korisnički nalog o čemu će član dobiti informaciju na mejl adresu koju je uneo u zahtevu za registraciju.

Klikom na link u nastavku započnite registraciju:

https://pn2.propisi.net/Home/UserRequest

Uputstvo u pdf formatu, video uputstvo kao i kompletna prezentacija za korišćenje elektornskog izdanja nalaze se u okviru korisničkog naloga (u izdanju) a možete im pristupiti i klikom na sledeći link:

http://dopuna.ingpro.rs/Korisnickouputstvo/Korisnickouputstvo.html

Za svaki vid pomoći možete nas kontaktirati na telefon 011/2836-884, radnim danima od 8-16 časova ili preko kontakt forme – Kontakt