O nama

Naše izdavačko-grafičko društvo, osnovano je 1992. godine sa sedištem u Beogradu, u ulici Vele Nigrinove 16a. Društvo se bavi izdavanjem elektronskih i štampanih izdanja iz pravne i ekonomske oblasti i ona su namenjena svima onima kojima je u svakodnevnom radu neophodno poznavanje pravne i finansijske regulative, a zainteresovani su za jednostavan, efikasan i brz pristup dokumentima.

Ponudili smo na našem tržištu, još 1996. godine, potpuno nov, praktičniji i jednostavniji način praćenja propisa – softver za elektronsko praćenje propisa – Paket propisa 1.0. Prateći svetske informatičko-tehnološke trendove, tim pravnika i softverskih inženjera dalje je unapređivao softver koji je do 2005. godine imao više verzija i kada ga je zamenila verzija – Paket propisa 5+. Taj softver predstavlja primer najsavremenije tehnologije u upravljanju dokumentima i znatno se izdvaja iz koncepta koji je do tada korišćen na našem tržištu.

Paralelno sa softverom Paket propisa 5+, od 2003. godine na teritoriji Srbije i Crne Gore kreirali smo bazu propisa, sudske prakse, pravnih mišljenja i ugovora na internetu – www.propisi.net.

Privredno društvo ima četrdesetak stalno zaposlenih i isto toliko saradnika, koji svojim radom doprinose unapređivanju svih izdanja, prateći potrebe i sugestije korisnika.

Dobitnici smo sledećih priznanja:

  • specijalna nagrada iz oblasti elektronskog izdavaštva, Jugoslovenski informatički savez (JISA)
  • Diskobolos za najbolje informatičko rešenje za Paket propisa 1.0,
  • Diskobolos za najuspešnije informatičko ostvarenje od uticaja na dalji razvoj naše zemlje (Jedinstveni informatički savez – JISA) – za Paket propisa 2.0.

BIZNOD SERTIFIKAT – AAA

Biznod d.o.o. je deo međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg evropskog provajdera poslovnih i bonitetnih informacija sa sedištem u Stokholmu. Na evropskom tržištu informacija prisutan je još od 1981. godine i zapošljava više od 3.100 stručnjaka iz 19 evropskih država. Za tri godine poslovanja postao je lider na srpskom tržištu poslovanja digitalnim informacijama.

Celokupnim rešenjima za kreditne, poslovne informacije i marketing Biznod pomaže kompanijama da povećaju prodaju, minimalizuju rizike i troškove i na osnovu toga donesu bolje poslovne odluke u svakodnevnom poslovanju.

AAA sertifikat – sertifikat izvrsnosti mogu dobiti samo pravna lica koja zadovoljavaju rigorozne kriterijume. Konkretno, u Srbiji ih trenutno zadovoljava samo 2% privrednih subjekata ili 1.208 firmi.

Naše privredno društvo sa ovim sertifikatom spada u najviši razred bonitetne izvrsnosti u Srbiji u 2013. godini.