ING-PRO-O-nama.pdf

×

Naše izdavačko-grafičko društvo, osnovano je 1992. godine sa sedištem u Beogradu, u ulici Vele Nigrinove 16a. Društvo se bavi izdavanjem elektronskih i štampanih izdanja iz pravne i ekonomske oblasti i ona su namenjena svima onima kojima je u svakodnevnom radu neophodno poznavanje pravne i finansijske regulative, a zainteresovani su za jednostavan, efikasan i brz pristup dokumentima. U tom periodu kreira čuvena štampana izdanja ING-PRO Registar propisa kao i Zbirku propisa.

1996. godina

Ponudili smo na našem tržištu, još 1996. godine, potpuno nov, praktičniji i jednostavniji način praćenja propisa – elektronsko izdanje za praćenje propisa – Paket propisa 1.0. (verzija na CD-u). Prateći svetske informatičko-tehnološke trendove, tim pravnika i softverskih inženjera dalje je unapređivao ovo elektronsko izdanje koji je imao više verzija a zadnja verija je – Paket propisa 5+ (verzija na DVD-u). Ovo izdanje predstavlja primer najsavremenije tehnologije tog vremena u upravljanju dokumentima i znatno se izdvaja iz koncepta koji je do tada korišćen na našem tržištu.

2003 – 2024. godina

Paralelno sa elektronskim izdanjem na CD-u – Paket propisa 5+, od 2003. godine na teritoriji Srbije i Crne Gore kreirali smo prvi na tržištu, i web verziju Paketa propisa 5+ koja predstavlja elektronsko pravno izdanje Propisi.net (www.propisi.net) koju i dan danas s koristi preko 10.000 pretplatnika. Ovo izdanje već duži niz godina prati svetske informatičke trendove i predstavlja najsveobuhvatnije i najbolje izdanje ove vrste na tržištu. Takođe smo kreirali elektronske časopise “Lege Artis – propisi u praksi“ i “Poslovni savetnik“, kao i Kalkulator kamata i sudskih taksi.

ZAPOSLENI

Privredno društvo ima četrdesetak zaposlenih i isto toliko saradnika, koji svojim radom doprinose unapređivanju svih izdanja, prateći potrebe i sugestije korisnika.

PRIZNANJA

Dobitnici smo sledećih priznanja:

  • specijalna nagrada iz oblasti elektronskog izdavaštva, Jugoslovenski informatički savez (JISA)
  • Diskobolos za najbolje informatičko rešenje za Paket propisa 1.0,
  • Diskobolos za najuspešnije informatičko ostvarenje od uticaja na dalji razvoj naše zemlje (Jedinstveni informatički savez – JISA) – za Paket propisa 2.0.
BIZNOD SERTIFIKAT – AAA

Biznod d.o.o. je deo međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg evropskog provajdera poslovnih i bonitetnih informacija sa sedištem u Stokholmu. Na evropskom tržištu informacija prisutan je još od 1981. godine i zapošljava više od 3.100 stručnjaka iz 19 evropskih država. Za tri godine poslovanja postao je lider na srpskom tržištu poslovanja digitalnim informacijama.

Celokupnim rešenjima za kreditne, poslovne informacije i marketing Biznod pomaže kompanijama da povećaju prodaju, minimalizuju rizike i troškove i na osnovu toga donesu bolje poslovne odluke u svakodnevnom poslovanju.

AAA sertifikat – sertifikat izvrsnosti mogu dobiti samo pravna lica koja zadovoljavaju rigorozne kriterijume. Konkretno, u Srbiji ih trenutno zadovoljava samo 2% privrednih subjekata ili 1.208 firmi.

Naše privredno društvo sa ovim sertifikatom spada u najviši razred bonitetne izvrsnosti u Srbiji u 2013. godini.