– sa zvaničnim mišljenjima i autorskim tekstovima iz svih oblasti radnog prava –

Obaveštavamo vas da je izašao iz štampe drugi broj

BILTENA SLUŽBENIH MIŠLJENJA MINISTARSTVA ZA RAD, ZAPOŠLJAVANJE, BORAČKA I SOCIJALNA PITANJA ZA 2017. GODINU
– sa zvaničnim mišljenjima i autorskim tekstovima iz svih oblasti radnog prava –

Kompanija Ing-Pro, kao ovlašćeni izdavač, u saradnji s Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, objavljuje Bilten službenih mišljenja.

Osim velikog broja službenih mišljenja o različitim institutima radnog prava i u ovom broju donosimo autorske tekstove – referate stručnih lica iz Ministarstva u kojima su obrađeni pojedini aspekti radnog vremena, zatim bezbednost i zdravlje na radu pri korišćenju računara kao opreme za rad, naknada zarade, zapošljavanje osoba sa invaliditetom, starosne penzije.

Bilten, je  namenjen privrednim društvima, javnom sektoru, udruženjima poslodavaca, sindikatima, privrednim komorama, obrazovnim institucijama, advokatima itd.

Nadamo se da će i ovaj broj pomoći u poslovanju i doprineti efikasnijem radu i poslodavaca i njihovih zaposlenih i da će pomoći u ujednačavanju postupanja u primeni propisa u oblasti rada.

Aktuelna zvanična mišljenja sektora i uprava Ministarstva dostupna su u štampanom izdanju – četiri broja godišnje – po ceni od 8.990,00 + 10% PDV-a.

Sve predloge u vezi s mogućim temama autorskih tekstova možete nam slati na redakcija@ingpro.rs.

Za pretplatu nam pišite na: office@ingpro.rs ili nas pozovite na: 011/2836-820, 2836-821, 2836-822.