Са задовољством вас обавештавамо о новом унапређењу електронског правног издања Прописи.нет –табулатору “Коментари“.

До сада су коментари прописа били објављивани у оквиру самог текста прописа у pdf формату (кликом на линк у горњем десном ћошку, иконица књиге или реч “Коментари“ или ознаке “К“).

Нови унапређени део – табулатор “Коментари“, се налази у оквиру почетног екрана који се појављује одмах после уласка у издање а по редоследу смештен после табулатора “Уговори“.

Нови табулатор “Коментари“ омогућује:

– претрагу коментара по наслову или тексту,

– претрагу коментара по областима по којима су разврстани,

– претрагу коментара по години објављивања,

– преглед свих коментара на једном месту,

– везу коментара са прописом (стрелица ка горе),

– везу прописа са коментаром (линк у резултату претраге “КО“ или у заглављу прозора кроз који се приказује текст прописа),

– праћење новоунетих коментара кроз преглед дневне ажурности у делу “Ново“ или путем Мејл сервиса (сви корисници мејл сервиса за прописе сада аутоматски имају укључен и мејл сервис за коментаре, а уколико то не желе потребно је да одчекирају Коментаре у подешавањима у мејл сервису),,

– преглед коментара у word, pdf i html формату.

На основу свега изнетог, јасно је да ће вам ово ново унапређење омогућити лакше, брже и комфорније коришћење коментара и прописа који су од сада у међусобној вези.

Досадашње иконице у оквиру текста прописа, које су упућивале на коментаре (иконица књиге или реч “Коментари“ или ознаке “К“)  биће постепено избрисане.

Као и остали делови издања и овај табулатор има део “Помоћ“ који вам у најкраћим цртама појашњава рад у овом делу.

 

Желимо вам успешан рад,

Редакција