Poštovani,

Ing-Pro predstavlja novu, savremeniju verziju sajta, racionalnije organizovanog i vizuelno dopadljivijeg, i u nastavku želimo da vas ukratko obavestimo o njegovim novim karakteristikama i sadržaju.

Nova koncepcija

Kako je Ing-Pro izdavačko društvo s dugogodišnjom tradicijom, o svim njegovim izdanjima, ali i o najbitnijim informacijama iz oblasti prava i ekonomije, formirali smo posebne rubrike. Naravno, kao i do sada, na početnoj strani nalazi se ulaz u Propise.net putem kojeg korisnici pristupaju ovom izdanju.

Pregled na mobilnim telefonima i tabletima, veza sa društvenim mrežama

Nova koncepcija sajta podrazumeva i optimizaciju prikaza na svim vrstama mobilnih uređaja, odnosno i na telefonu i na tabletu – tzv. prilagođen pregled. Dizajn prati aktuelne standarde modernog veb dizajna. 
Svi tekstovi se mogu odštampati, proslediti na mejl, kao i podeliti na odgovarajućim društvenim mrežama.

Rubrika Najvažnije

Na samom vrhu početne strane otvorili smo rubriku Najvažnije, u kojoj objavljujemo ne samo najbitnije informacije vezane za našu delatnost već i sve ono što mislimo da bi trebalo posebno istaći (događaji važni za naše društvo, najvažniji komentari, aktuelnosti itd.).

Rubrika o proizvodima

Svim  našim izdanjima, preko rubrika Propisi.net, Štampana izdanja,  E-časopis Lege Artis,  Ing-Pro Javne nabavke, možete pristupiti na  jednostavan način. Pored njih, tu je i rubrika Savetovanja, preko koje vas obaveštavamo o svim pojedinostima u vezi s trenutnim savetovanjima, obukama i pravničkim radionicama, uz mogućnost prijavljivanja na samom sajtu (ili putem prijavnog lista). 

Kalendar događaja

Ova rubrika je potpuno nova i daje pregled odloženih primena ili prestanka važenja pravnih akata, informacije o poreskim  obavezama koje se dešavaju određenog dana u mesecu. Na ovaj način, korisnici imaju svojevrsni podsetnik.

Rubrike Aktuelnosti, Komentari, Finansije

Preko rubrike Aktuelnosti pristupa se informacijama iz oblasti prava, preko rubrike Finansije podacima iz oblasti finansija i ekonomije, a preko rubrike Komentari mogu se pogledati komentari propisa.

Rubrike Savetovanja i Obuke

Preko ovih rubrika svi zainteresovani mogu se informisati o predavačima, programu  i terminima savetovanja i obuka i prijaviti se.

Rubrika E-časopis  Lege Artis

Klikom na pojedinačne brojeve mogu se pogledati koncepcija časopisa, kao i skraćene članke svakog ponuđenog broja. 

Rubrika Važniji linkovi

Većina sličnih rubrika na drugim sajtovima sadrži samo veb adrese određenih državnih organa ili institucija. Želeći da promenimo ovaj stereotip, dajemo korisne linkove u okviru kojih postoje pretraživači za određene oblasti, adresari i sl.). 

U donjem delu početne strane dajemo informacije o našem timu, partnerima, konkursu za poslove u okviru našeg društva, kao i linkove za društvene mreže. 

Putem Newslettera možete se prijaviti sa imenom, prezimenom i mejl adresom kako biste primali informacije o našim izdanjima, akcijama i uslugama.

Redakcija Ing-Pro