Поштовани,

Инг-Про представља нову, савременију верзију сајта, рационалније организованог и визуелно допадљивијег, и у наставку желимо да вас укратко обавестимо о његовим новим карактеристикама и садржају.

Нова концепција

Како је Инг-Про издавачко друштво с дугогодишњом традицијом, о свим његовим издањима, али и о најбитнијим информацијама из области права и економије, формирали смо посебне рубрике. Наравно, као и до сада, на почетној страни налази се улаз у Прописе.нет путем којег корисници приступају овом издању.

Преглед на мобилним телефонима и таблетима, веза са друштвеним мрежама

Нова концепција сајта подразумева и оптимизацију приказа на свим врстама мобилних уређаја, односно и на телефону и на таблету – тзв. прилагођен преглед. Дизајн прати актуелне стандарде модерног веб дизајна. 
Сви текстови се могу одштампати, проследити на мејл, као и поделити на одговарајућим друштвеним мрежама.

Рубрика Најважније

На самом врху почетне стране отворили смо рубрику Најважније, у којој објављујемо не само најбитније информације везане за нашу делатност већ и све оно што мислимо да би требало посебно истаћи (догађаји важни за наше друштво, најважнији коментари, актуелности итд.).

Рубрика о производима

Свим  нашим издањима, преко рубрика Прописи.нет, Штампана издања,  Е-часопис Леге Артис,  Инг-Про Јавне набавке, можете приступити на  једноставан начин. Поред њих, ту је и рубрика Саветовања, преко које вас обавештавамо о свим појединостима у вези с тренутним саветовањима, обукама и правничким радионицама, уз могућност пријављивања на самом сајту (или путем пријавног листа). 

Календар догађаја

Ова рубрика је потпуно нова и даје преглед одложених примена или престанка важења правних аката, информације о пореским  обавезама које се дешавају одређеног дана у месецу. На овај начин, корисници имају својеврсни подсетник.

Рубрике Актуелности, Коментари, Финансије

Преко рубрике Актуелности приступа се информацијама из области права, преко рубрике Финансије подацима из области финансија и економије, а преко рубрике Коментари могу се погледати коментари прописа.

Рубрике Саветовања и Обуке

Преко ових рубрика сви заинтересовани могу се информисати о предавачима, програму  и терминима саветовања и обука и пријавити се.

Рубрика Е-часопис  Леге Артис

Кликом на појединачне бројеве могу се погледати концепција часописа, као и скраћене чланке сваког понуђеног броја. 

Рубрика Важнији линкови

Већина сличних рубрика на другим сајтовима садржи само веб адресе одређених државних органа или институција. Желећи да променимо овај стереотип, дајемо корисне линкове у оквиру којих постоје претраживачи за одређене области, адресари и сл.). 

У доњем делу почетне стране дајемо информације о нашем тиму, партнерима, конкурсу за послове у оквиру нашег друштва, као и линкове за друштвене мреже. 

Путем Newsletterа можете се пријавити са именом, презименом и мејл адресом како бисте примали информације о нашим издањима, акцијама и услугама.

Редакција Инг-Про