Поље за логовање унапређено је и сада омогућује да се са странице www.propisi.net може приступити свим електронским издањима ИНГ-ПРО-а, и то:

– Прописи.нет,
– Електронски часопис Леге Артис – прописи у пракси,
– Електронски часопис Пословни саветник,
– Електронско издање за праћење јавних набавки,

Онима који су претплаћени на још нека електронска издања сем Прописи.нета, олакшаће приступ, јер не морају ићи на матичне странице тих издања, како би им приступили.

Након уноса корисничког имена и шифре (које су вероватно код већине претплатника већ меморисани у интернет претраживачу) потребно је само одабрати ком електронском издању желите приступити.

С обзиром да је страница www.propisi.net намењена нашем главном електронском издању – Прописи.нет, то је поље за улаз, као и раније остало зелене боје, како не би евентуално створило забуну приликом приступања.

Наравно да су и матичне странице осталих електронских издања, часоипса Леге Артис – прописи у пракси, Пословног саветника и Јавних набавки и даље активне на својом матичним интернет страницама www.legeartis.rs, www.poslovnisavetnik и www.javne-nabavke.net, преко којих се врши и регистрација нових претплатника.