Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Прву седницу Другог редовног заседања Народне скупштине за уторак, 3. октобар, са 11 тачака дневног реда.
На дневном реду седнице биће Предлог закона о Националној академији за јавну управу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, Предлог закона о изменама Закона о информационој безбедности, као и Предлог закона о електронском документу, електронској идентификацији и услугама од поверења у електронском пословању, које је поднела Влада Србије.

Народна скупштина разматраће предлоге одлука о измени Одлуке о утврђивању састава сталних делегација Народне скупштине Републике Србије у међународним парламентарним институцијама, које је поднела председница Народне скупштине Маја Гојковић, као и више предлога одлука о изменама Одлуке о избору чланова и заменика чланова одбора Народне скупштине Републике Србије, које су поднеле Посланичка група Српска радикална странка, Посланичка група Српска напредна странка и Посланичка група Нова Србија – Покрет за спас Србије.

Седница ће се одржати у Дому Народне скупштине, са почетком у 10 часова.

Извор: сајт Народне скупштине Републике Србије