Reprizni prikaz ove emisije veb-serijala moguće je pogledati u izdanju Propisi.net, u delu pod nazivom „Komentari”, u grupi „ING-PRO vebinari” ili klikom na sledeći taster ako ste već ulogovani u izdanje:

Reč autora:

Poštovane kolege,

U petnaestoj epizodi „Pregleda sudske prakse” sa sudijom Apelacionog suda u Beogradu Jasminkom Bakić pregledaćemo odluke koje se odnose na zarade, naknade i ostala novčana primanja i potraživanja iz radnog odnosa. Osim velikog broja predmeta koji se odnose na probleme zarada, ova emisija je naša reakcija na anketu koju smo sproveli u cilju što kvalitetnijeg zadovoljenja potreba korisnika. Uzimajući u obzir da su neisplaćenim zaradama zaposlenima, kao i drugih primanja iz radnog odnosa, učestale povrede prava zaposlenih u praksi, u emisiji smo nastojali da se osvrnemo kako na zarade koje se odnose na obavljeni rad i vreme provedeno na radu tako i na zarade po drugim osnovama.

Srdačno
Nikola Pantelić

Kako bi vam uštedela vreme i omogućila da se na što jednostavniji način upoznate sa izabranim odlukama iz njene baze, kompanija Ing-Pro pokrenula je poseban veb-serijal pod nazivom „Pregled sudske prakse”. U trajanju od okvirno jednog školskog časa naš saradnik i autor Nikola Pantelić, zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, predstavljaće vam najzanimljivije delove objavljenih sudskih odluka viših sudskih instanci. Sudska praksa je godinama izuzetno važan orijentir u srpskom pravnom sistemu, pa njeno poznavanje poboljšava naše izglede da uspemo u sudskim postupcima.

VEBINAR JE BESPLATAN ZA PRETPLATNIKE NA ING-PRO IZDANJA.

Za sva obaveštenja pozovite nas na: 011/2836-817, 011/2836-820, 2836-821, 2836-822, putem faksa: 011/2836-474 ili preko dela „Kontakt”.