Reprizni prikaz ove emisije veb-serijala moguće je pogledati u izdanju Propisi.net, u delu pod nazivom „Komentari”, u grupi „ING-PRO vebinari” ili klikom na sledeći taster ako ste već ulogovani u izdanje:

 

U ovoj epizodi gostovaće čuvena beogradska advokatica Maja Atanasković, koja je pripremila odluke iz oblasti porodičnog prava. Opseg obaveze roditelja da izdržavaju decu, modalitet, način i mesto viđanja deteta, uticaj običaja na vršenje roditeljskog prava i neopravdano uskraćivanje prava detetu da putuje samo su neke od tema u vezi sa kojima će nam koleginica Atanasković predstaviti svoje bogato iskustvo.

Pitanja za gosta emisije u vezi sa temom emisije mogu da se postave u delu „Pitanja Redakciji“, u izdanju Propisi.net, zaključno sa sredom 26. 10. 2022.

Kako bi vam uštedela vreme i omogućila da se na što jednostavniji način upoznate sa izabranim odlukama iz njene baze, kompanija Ing-Pro pokrenula je poseban veb-serijal pod nazivom „Pregled sudske prakse”. U trajanju od okvirno jednog školskog časa naš saradnik i autor Nikola Pantelić, zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, predstavljaće vam najzanimljivije delove objavljenih sudskih odluka viših sudskih instanci. Sudska praksa je godinama izuzetno važan orijentir u srpskom pravnom sistemu, pa njeno poznavanje poboljšava naše izglede da uspemo u sudskim postupcima.

VEBINAR JE BESPLATAN ZA PRETPLATNIKE NA ING-PRO IZDANJA.

Za sva obaveštenja pozovite nas na: 011/2836-817, 011/2836-820, 2836-821, 2836-822, putem faksa: 011/2836-474 ili preko dela „Kontakt”.