Reprizni prikaz ove emisije veb-serijala moguće je pogledati u izdanju Propisi.net, u delu pod nazivom „Komentari”, u grupi „ING-PRO vebinari” ili klikom na sledeći taster ako ste već ulogovani u izdanje:

 

Reč autora:

Poštovane kolege,

U osmoj epizodi serijala „Pregled sudske prakse” imamo priliku da se za manje od 60 minuta upoznamo sa čak trideset jednim relevantnim isečkom odluka Prekršajnih apelacionih sudova i Vrhovnog suda Srbije koje se odnose na troškove postupka. Troškovi postupka su tema koja zanima verovatno sve segmente pravosuđa i advokature, pa nije potrebno posebno isticati njen značaj i sveprisutno interesovanje za datu materiju. Prilikom prikupljanja odluka sudija Prekršajnog apelacionog suda u Beogradu Vesna Adamović Skadrić nastojala je da kolegama predoči što više različitih situacija i da na taj način otkloni mnoge dileme.

S poštovanjem,

Nikola Pantelić

Kako bi vam uštedela vreme i omogućila da se na što jednostavniji način upoznate sa izabranim odlukama iz njene baze, kompanija Ing-Pro pokrenula je poseban veb-serijal pod nazivom „Pregled sudske prakse”. U trajanju od okvirno jednog školskog časa naš saradnik i autor Nikola Pantelić, zamenik javnog tužioca u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, predstavljaće vam najzanimljivije delove objavljenih sudskih odluka viših sudskih instanci. Sudska praksa je godinama izuzetno važan orijentir u srpskom pravnom sistemu, pa njeno poznavanje poboljšava naše izglede da uspemo u sudskim postupcima.

VEBINAR JE BESPLATAN ZA PRETPLATNIKE ING-PRO IZDANJA.

Za sva obaveštenja pozovite nas na: 011/2836-817, 011/2836-820, 2836-821, 2836-822, putem faksa: 011/2836-474 ili preko dela „Kontakt”.