Reprizni prikaz ove emisije veb-serijala moguće je pogledati u izdanju Propisi.net, u delu pod nazivom „Komentari”, u grupi „ING-PRO vebinari”.

Za one koji nisu pretplatnici izdanja Propisi.net, u nastavku mogu pogledati ovu epizodu veb serijala PROMOTIVNO – BESPLATNO:

Reč autora:

Poštovane kolege,

U ovoj epizodi akcenat je stavljen na temu „Razlozi za žalbu u krivičnom postupku”. Gost emisije je sudija Višeg suda u Beogradu dr Aleksandar Trešnjev, koji je za vas pripremio niz korisnih odluka. Iako se predmetne odluke, koje smo sa sudijom Trešnjevim pregledali, delom odnose na relativno bitne povrede odredaba krivičnog postupka, ovom emisijom obuhvaćene su i druge odluke koje su relevantne za navedenu temu.

S poštovanjem,
Nikola Pantelić

Kako bi vam uštedela vreme i omogućila da se na što jednostavniji način upoznate sa izabranim odlukama iz njene baze, kompanija Ing-Pro pokrenula je poseban veb-serijal pod nazivom „Pregled sudske prakse”. U trajanju od okvirno jednog školskog časa naš saradnik i autor Nikola Pantelić, zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, predstavljaće vam najzanimljivije delove objavljenih sudskih odluka viših sudskih instanci. Sudska praksa je godinama izuzetno važan orijentir u srpskom pravnom sistemu, pa njeno poznavanje poboljšava naše izglede da uspemo u sudskim postupcima.

VEBINAR JE BESPLATAN ZA PRETPLATNIKE NA ING-PRO IZDANJA.

Za sva obaveštenja pozovite nas na: 011/2836-817, 011/2836-820, 2836-821, 2836-822, putem faksa: 011/2836-474 ili preko dela „Kontakt”.