TERMIN: Link za premijerni prikaz epizode biće dostupan na Info-panelu, u okviru izdanja Propisi.net, sredinom decembra 2022. godine (tačan termin biće naknadno određen). Nakon toga, reprizne prikaze veb-serijala moguće je pogledati u izdanju Propisi.net, u delu pod nazivom „Komentari”, u grupi „ING-PRO vebinari”.

Decembar je rezervisan za, bez opravdanja zapostavljeno, materijalno krivično pravo. U goste nam po drugi put dolazi krivičar, višedecenijski sudija Višeg suda u Beogradu dr Aleksandar Trešnjev, koji će kroz niz primera pokazati razliku između krivičnih dela teško ubistvo i ubistvo, ali i izazove kvalifikovanja istih.

Kako bi vam uštedela vreme i omogućila da se na što jednostavniji način upoznate sa izabranim odlukama iz njene baze, kompanija Ing-Pro pokrenula je poseban veb-serijal pod nazivom „Pregled sudske prakse”. U trajanju od okvirno jednog školskog časa naš saradnik i autor Nikola Pantelić, zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, predstavljaće vam najzanimljivije delove objavljenih sudskih odluka viših sudskih instanci. Sudska praksa je godinama izuzetno važan orijentir u srpskom pravnom sistemu, pa njeno poznavanje poboljšava naše izglede da uspemo u sudskim postupcima.

VEBINAR JE BESPLATAN ZA PRETPLATNIKE NA ING-PRO IZDANJA.

Za sva obaveštenja pozovite nas na: 011/2836-817, 011/2836-820, 2836-821, 2836-822, putem faksa: 011/2836-474 ili preko dela „Kontakt”.