Reprizni prikaz ove emisije veb-serijala moguće je pogledati u izdanju Propisi.net, u delu pod nazivom „Komentari”, u grupi „ING-PRO vebinari” ili klikom na sledeći taster ako ste već ulogovani u izdanje:

 

Reč autora:

Poštovane kolege, u 10. epizodi Pregleda sudske prakse ugostićemo predsednika krivičnog vanraspravnog veća Trećeg osnovnog suda u Beogradu, sudiju Aleksandra Perišića. Kolega Perišić, iza koga se nalaze decenije uspešnog rada u pravosuđu, će za Vas pregledati pažljivo odabrane odluke koje se odnose na razloge za određivanje i ukidanje pritvora. Uzimajući u obzir značaj i potrebu ove teme, kao i činjenicu da znanje iz ove oblasti može u bilo kom trenutku da zatreba, pozivam vas da pogledate našu jubilarnu emisiju.

S poštovanjem,
Nikola Pantelić

Kako bi vam uštedela vreme i omogućila da se na što jednostavniji način upoznate sa izabranim odlukama iz njene baze, kompanija Ing-Pro pokrenula je poseban veb-serijal pod nazivom „Pregled sudske prakse”. U trajanju od okvirno jednog školskog časa naš saradnik i autor Nikola Pantelić, zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, predstavljaće vam najzanimljivije delove objavljenih sudskih odluka viših sudskih instanci. Sudska praksa je godinama izuzetno važan orijentir u srpskom pravnom sistemu, pa njeno poznavanje poboljšava naše izglede da uspemo u sudskim postupcima.

VEBINAR JE BESPLATAN ZA PRETPLATNIKE ING-PRO IZDANJA.

 

Za sva obaveštenja pozovite nas na: 011/2836-817, 011/2836-820, 2836-821, 2836-822, putem faksa: 011/2836-474 ili preko dela „Kontakt”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]