Ministarstvo prosvete poziva sve građane i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, kao i da daju svoje predloge i sugestije.

Javna rasprava sprovešće se u periodu od 7. do 27. aprila 2023. godine.

Prva tribina o predloženom Nacrtu zakona održaće se u sredu, 19. aprila 2023. godine, od 10.30 časova u Novom Sadu, u Velikoj sali Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Vladike Platona 1, Novi Sad.

Druga tribina o predloženom Nacrtu zakona održaće se u petak, 21. aprila 2023. godine, od 12.30 časova u Nišu, u prostorijama NTP Niš – Aleksandra Medvedeva 2a, Niš

Treća tribina o predloženom Nacrtu zakona održaće se u ponedeljak, 24. aprila 2023. godine, od 12.00 časova, u Beogradu, u Palati Srbija, sala Jugoslavija, Bulevar Mihajla Pupina 2, Novi Beograd

Predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu prosvete preko Formulara za dostavljanje predloga i sugestija za izmenu i/ili dopunu, na imejl adresu: javna.rasprava@prosveta.gov.rs, sa naznakom: “Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju”.

Izvor: sajt Ministarstvo prosvete
Naslov: Redakcija