Оvu, kao i ostale epizode serijala moguće je pogledati i reprizno, u izdanju Propisi.net, delu “Komentari“, u grupi “ING-PRO vebinari“ ili klikom na taster u nastavku (pod uslovom da ste pretplatnik):

 

U trećoj epizodi, naš saradnik, dipl. pravnik iz Ministarstva prosvete Ana Klaić, osvrnuće se na sledeće teme:

– kriterijumi za utvrđivanje zaposlenih za čijim je radom prestala potreba,
– liste zaposlenih,
– mere za zapošljavanje,
– preuzimanje zaposlenih sa liste,
– uzajamno preuzimanje zaposlenih (između ustanova) i
– primeri iz prakse.

Konkretna pitanja za predavača u vezi sa navedenim temama pretplatnici mogu da pošalju u okviru standardne forme za postavljanje pitanja u izdanju Propisi.net najkasnije do 14. 7. 2023. godine.

Kompanija Ing-Pro pokrenula je novi veb-serijal pod nazivom „Prosvetni savetnik”. U trajanju od okvirno jednog sata nastojaćemo da odgovorimo na sve nedoumice koje se pojavljuju u praksi prilikom primene propisa iz oblasti obrazovanja i vaspitanja, ali i da upoznamo stručnu javnost sa svim novinama u toj oblasti. Serijal je namenjen pre svega sekretarima i direktorima u osnovnim i srednjim školama i predškolskim ustanovama, kao i svima onima koji su zainteresovani za navedenu oblast.

Sve epizode veb-serijala „Prosvetni savetnik” mogu da se gledaju u bilo koje vreme od trenutka premijernog emitovanja u okviru izdanja Propisi.net. Link za premijerni prikaz epizode biće dostupan na Info-panelu u izdanju Propisi.net. Nakon toga, epizode mogu da se gledaju u izdanju Propisi.net, u delu pod nazivom „Komentari”, u grupi „ING-PRO vebinari”.

Informacije o premijernom emitovanju novih epizoda biće blagovremeno dostupne na internet stranici www.propisi.net i u izdanju Propisi.net.

VEB-SERIJAL JE BESPLATAN ZA PRETPLATNIKE ING-PRO IZDANJA.

Za sva obaveštenja pozovite nas na: 011/2836-817, 011/2836-820, 2836-821, 2836-822, putem faksa: 011/2836-474 ili preko dela „Kontakt”.