Vreme u kome živimo je kompleksno, a jedina konstanta naše današnjice je promena. Ipak, promene su dobre i znače napredak. Stajati u mestu u svetu koji se stalno menja, ako ništa drugo, predstavlja apsurd. Tako se promenio i način prodaje, a samo stabilni i fleksibilni prodavci mogu da opstanu i budu uspešni u svom poslu.

Prodavac mora da bude kompetitivan, ali u isto vreme da je sposoban da radi u timu. To je teško, ali naši prodavci su svesni da njihov individualni uspeh u velikoj meri zavisi od uspešnosti celog prodajnog tima.

Kompanija Ing-pro d. o. o. bavi se izdavanjem elektronskih i štampanih izdanja iz pravne i ekonomske oblasti i ona su namenjena svima onima kojima je u svakodnevnom radu neophodno poznavanje pravne i finansijske regulative, a zainteresovani su za jednostavan, efikasan i brz pristup dokumentima.

Tražimo nove regionalne menadžere prodaje

Prodaja je stvar iskustva. Posmatrajte šta druge, možda iskusnije kolege prodavci rade, usvajajte njihove veštine, ali ostanite dosledni sebi i ne kopirajte druge. „Ali jedna od glavnih karakteristika dobrog prodavca je da bude uvek zainteresovan za to da bude još bolji. Nešto slično kao u sportu. Jer uspešni sportisti teže da budu bolji, a to je dobra i karakteristika za prodavca.  I to zato što je za prodavca uvek važno da dostiže ciljeve i bude još uspešniji, još uspešniji i još uspešniji. Stoga, moraju da ulože veliki trud kako bi do toga došli,“ kaže za BIZLife magazin Klaus Kümmel, osnivač Great Sales Force (GSF) i  naglašava činjenicu da ukoliko želite da budete dobar prodavac morate da budete sistematični i da se držite plana.

Regionanli menadžer prodaje u Ing-pro d.o.o.

Poželjno je da imate visoku stručnu spremu, da poznajete rad na računaru, ako smatrate da ste komunikativni, uporni i elokventni, a možete sebe da zamislite da radite u timu, pozivamo vas da se prijavite na konkurs za radno mesto Menadžer prodaje.

Sve informacije u vezi konkurisanja možete dobiti na tel. 011/2835-010.

Univerzum se ne vrti oko nas. Ni naša galaksija nije u njegovom centru. Ovaj jedini život koji imamo u isto vreme daje nam i mogućnost i breme da oblikujemo svoje okruženje na način koji će nam obezbediti sreću i blagostanje. Nekada ćemo reagovati tako što ćemo se prilagođavati. To se zove opstanak. Nekada ćemo reagovati tako što ćemo promene prouzrokovati i sprovesti. To se zove napredak.