Оvaj, kao i ostale ING-PRO vebinare moguće je pogledati i reprizno, u izdanju Propisi.net, delu “Komentari“, u grupi “ING-PRO vebinari“ ili klikom na taster u nastavku (pod uslovom da ste pretplatnik):

 

TEME:

– novine Pravilnika o obavljanju društveno – korisnog, odnosno humanitarnog rada u ustanovama obrazovanja i vaspitanja
– novine Pravilnika o protokolu postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje
– novi Pravilnik o ocenjivanju učenika u osnovnom obrazovanju i vaspitanju
– novi Pravilnik o ocenjivanju učenika u srednjem obrazovanju i vaspitanju.

PREDAVAČ:
– Ana Klaić , dipl. pravnik, zaposlena u  Ministarstvu prosvete

Kompanija Ing-Pro pokrenula je novi veb-serijal pod nazivom „Prosvetni savetnik”. U trajanju od okvirno jednog sata nastojaćemo da odgovorimo na sve nedoumice koje se pojavljuju u praksi prilikom primene propisa iz oblasti obrazovanja i vaspitanja, ali i da upoznamo stručnu javnost sa svim novinama u toj oblasti. Serijal je namenjen pre svega sekretarima i direktorima u osnovnim i srednjim školama i predškolskim ustanovama, kao i svima onima koji su zainteresovani za navedenu oblast.

Sve epizode veb-serijala „Prosvetni savetnik” mogu da se gledaju u bilo koje vreme od trenutka premijernog emitovanja u okviru izdanja Propisi.net. Link za premijerni prikaz epizode biće dostupan na Info-panelu u izdanju Propisi.net. Nakon toga, epizode mogu da se gledaju u izdanju Propisi.net, u delu pod nazivom „Komentari”, u grupi „ING-PRO vebinari”.

Informacije o premijernom emitovanju novih epizoda biće blagovremeno dostupne na internet stranici www.propisi.net i u izdanju Propisi.net.

VEB-SERIJAL JE BESPLATAN ZA PRETPLATNIKE ING-PRO IZDANJA.